U-Multirank és una nova forma per comparar les universitats de tot el món

U-Multirank és un nou enfocament multidimensional que ofereix una classificació internacional de les institucions d’educació superior. Les dimensions que inclou són l’ensenyament i l’aprenentatge, la recerca, la transferència de coneixements, l’orientació internacional i el compromís regional.

Amb base en dades empíriques U-Multirank compara institucions amb perfils institucionals similars i permet als usuaris realitzar rànquings personalitzats seleccionant mesures de rendiment / indicadors en funció de les seves pròpies preferències.

U MultiRank

La primera classificació cobreix més de 850 institucions d’educació superior, 1.200 facultats i 5.000 programes d’estudi de 70 països de tot el món. Proporciona una classificació institucional d’institucions senceres, així com les classificacions basades en el camp de l’enginyeria elèctrica i mecànica, ciències empresarials i la física.

U-Multirank es basa en una metodologia que reflecteix tant la diversitat de les institucions d’educació superior i la varietat de dimensions d’excel·lència universitària en un context internacional.

Per més informació consulteu aquest enllanç

Publicat on General.